9/23/2010

СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ НАШОГО БЛОГУ

Звіт за весь період існуваня блогу
Загальна статистика щодо роботи блогу за весь період існування



Загальна статистика щодо роботи блогу за останній місяць (перший робочий місяць у 2010-2011 н.р.)



Статистика щодо аудиторії відвідувачів блогу за останній місяць (перший робочий місяць у 2010-2011 н.р.)





Статистика щодо аудиторії відвідувачів блогу за весь період існування




Статистика щодо трафіку блогу за весь період існування



Статистика щодо трафіку за останній місяць (перший робочий місяць у 2010-2011 н.р.)




Статистика щодо відвідувань окремих повідомлень за весь період існування



Статистика щодо відвідувань окремих повідомлень за останній місяць (перший робочий місяць у 2010-2011 н.р.)








Повна версія

СВЯТО


СТВОРЮЄМО НАСТРІЙ



Повна версія

НОВА ІДЕЯ

Комунальний вищий
навчальний заклад
«ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ
НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»
Комунальний вищий
навчальний заклад
«ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ
НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Повна версія

СКЛАД СЕКЦІЇ


З 1 вересня 2010 року змінюється назва секції. Після оновлення складу секції вона тепер має назву СЕКЦІЯ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ ТА ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ.
Склад секції:

Завідувач секції - Т.В.Папернова
Викладачі: Бірюкова М.В., Костіна В.В.,Чуприна В.Є.
Методисти - Василенко Ю.М., Старченко Л.М., Хворостенко І.І.

Бірюкової Марини Василівни.
Освіта вища, закінчила механіко-математичний факультет Харківського державного університету в 1988 р. за фахом «Математика, викладач математики».
З 1989 по 1996 р. працювала викладачем у НТУ «ХПІ» викладачем кафедри математики. У 1996-1999р. навчалася в аспірантурі соціологічного факультету ХНУ, де в 1999 р. захистила кандидатську дисертацію з соціології на тему «Вища школа регіону як об'єкт соціального прогнозу». З 1996 р. працювала в Народній українській академії. З 2004 р. по липень 2010 року працювала проректором з наукової роботи, доцентом кафедри соціології. Маю науковий ступінь кандидата соціологічних наук, вчене звання – доцента.
За час роботи в НУА читала курси з «Вищої математики», «Інформатики», «Інформатики та АРМ соціолога», «Вступ до спеціальності», «Соціологія управління, «Соціальне проектування і технології», «Соціологія для неспеціальних факультетів», «Соціологія громадської думки», «Соціальне прогнозування», «Актуальні проблеми соціогуманитраних наук», «Математичні методи в соціології». За всіма дисциплінами були надруковані методичні та навчально-методичні посібники. У цілому автор понад 70 наукових та науково-методичних робіт. Щорічно беру участь у не менш 3 конференціях, публікую не менш 2 статей. У 2001 р. вийшов з друку навчальний посібник «Соціальні технології і проектування», що має гриф Міністерства освіти і науки України.
Маю достатній досвід роботи зі студентами. Керувала діяльністю Студентського наукового товариства, НДР студентів. У 2008 р. робота Іванової А. В. на тему «Соціальна реклама як технологія соціального партнерства» стала переможцем міського конкурсу студентських наукових праць.
З 2001 р. веду підготовку аспірантів. Захищено дві кандидатські дисертації: Калашникова Л.В. «Інтернет-сайты вищих навчальних закладів як інноваційні канали комунікації в умовах формування інформаційного суспільства в Україні» (2005 р.), Єрмакова Т. Г. «Функції освіти в умовах її регіоналізації: зміст і рівень реалізації» (2008 р.). На даний момент працюють дві аспірантки.
Підготовлено монографію під докторську дисертацію на тему «Соціальні технології проектування системи освіти регіону» (15 п.л.).
Маю досвід керування науковими проектами, що отримали фінансову підтримку Міжнародних благодійних фондів, зокрема МФ “Віжродження”.
Протягом роботи проректором організовувала роботу наукового відділу (3 особи), щомісяця забезпечувала підготовку та проведення Вченої ради, організовувала проведення не менш 4 конференцій, у тому числі й Міжнародних, та 3 семінарів на рік, вела ділове листування, у тому числі з органами влади (заступник губернатора Харківської державної обласної адміністрації, керівники департаментів Міністерства, зам. Міністра освіти і науки України).
Добре володію українською мовою, професійний користувач ПК (Word, Excel, Outlook express, OCA), маю базовий рівень знання англійської мови.





Повна версія